Selge næringseiendommen din i Ringnes Park? Vi kjøper!

Vi kjøper og utvikler næringseiendommer i Ringnes Park.

Carlot Eiendom AS er hele tiden interessert i objekter innen næringseiendom i Ringnes Park som er til salgs. Er det de riktige objektene, vil vi gjerne at du tar kontakt med oss for å gå igjennom hva som kan være mulig å gjøre med dette for oss begge. Vi vil gjerne kjøpe både små og store objekter.

Derfor bør du tenke på oss

Vi har årelang erfaring med utvikling av næringseiendommer i Ringnes Park. Vi ønsker å ta vare på verdiene hos Carlot Eiendom AS.

Kreative

Vi er gode på å finne frem til kreative løsninger som passer alle parter.

Profesjonelle

Carlot Eiendom AS har lang erfaring innen utvikling av næringseiendommer i Norge. Ønsker du å selge næringseiendommen din i Ringnes Park, vil vi gjerne se på næringseiendommen.

Vi tar vare på din næringseiendom.

Når du selger din næringseiendom til oss, gjør du det til et firma som tar utvikling av næringseiendommen din på alvor. Vi forholder oss til at dette kan være emosjonelt vanskelig for en selger. Dette er spesielt sant når det handler om salg av arv eller familiehjemmet.

Høy kvalitet i alle ledd

Valg av håndtverkere og samarbeidspartnere – alt må nøye planlegges for å påse en høyest mulig kvalitet på næringseiendommene vi utvikler.

Dette sier kundene våre om oss.

Kunde 1

Jeg har hatt glede av å jobbe med Christer Eriksen på mange prosjekter gjennom årene. Christer er en glede å jobbe med, og han har noen fantastiske ferdigheter når det gjelder forretningsutvikling og markedsføring. Han er veldig flink til å føle markedet, og handler raskt og med nøyaktighet.

Showcase

Her kan du se noen av prosjektene vi har jobbet med tidligere.

Med ujevne mellomrom legger vi ut noen av næringseiendommene vi har stått for utviklingen av gjennom årene.

Vanlige spørsmål om kjøp av næringseiendommer i Ringnes Park

 • Hvilke typer næringseiendommer er dere interessert i?

  Vi er i utgangspunktet interessert i å kjøpe alle typer næringseiendommer i Ringnes Park. 

 • Kjøper dere næringseiendommer i Ringnes Park?

  Ja. Om næringseiendommen er innenfor de kriteriene vi har for kjøp av næringseiendommer i Ringnes Park, så er vi absolutt interessert i å vurdere næringseiendommen. Ta uansett kontakt med oss så finner vi nok ut av det. 

 • Stiller dere noe bestemt krav til tilstanden til næringseiendommen om jeg vil selge til dere?

  Det kommer an på så mange ting, så det er nok best at du tar kontakt med oss så vi kan vurdere om næringseiendommen din passer inn i våre planer for utvikling i Ringnes Park. Send oss en mail, eller ring oss.

 • Jeg har en næringseiendom i Ringnes Park som jeg ønsker å selge. Er dere interessert?

  Absolutt! Vi er alltid på utkikk etter gode næringseiendommer i Ringnes Park. Ønsker du å selge din næringseiendom til oss, tar du kontakt på kontaktsiden. Du finner link til denne siden i menyen.

Noe å selge?

Ta kontakt

Ta kontakt med oss snarest om du har et objekt vi kan se på. Alt innen eiendom er av interesse.