Har du en næringseiendom i Singastein til salgs? Vi kjøper!

Vi kjøper og utvikler næringseiendommer i Singastein.

Vårt firma er til enher tid ute etter objekter innen næringseiendom i Singastein som er til salgs. Er det de riktige objektene, ønsker vi at du kontakter oss for å gjennomgå hva som kan være mulig å gjøre med dette for begge parter. Vi er interessert i å kjøpe både små og store næringseiendommer.

Derfor bør du tenke på oss

Vi har lang erfaring med utvikling av næringseiendommer i Singastein. Vi er opptatt av å utvikle potensialet som finnes i næringseiendommer hos Carlot Eiendom AS.

Kreative

Vi er gode på å finne frem til kreative løsninger som passer alle parter.

Profesjonelle

Carlot Eiendom AS har lang erfaring innen utvikling av næringseiendommer i Norge. Ønsker du å selge næringseiendommen din i Singastein, er vi interessert.

Vi tar vare på næringseiendommen.

Når du selger din næringseiendom til oss, gjør du det til et selskap som tar utvikling av næringseiendommen din alvorlig. Vi forholder oss til at dette kan være emosjonelt vanskelig for en selger. Dette er spesielt sant når det handler om salg av arv eller familiehjemmet.

Vi tenker kvalitet i alle ledd

Alt i fra valg av håndverkere til samarbeidspartnere – vi er like nøye i alle ledd av prosessen for å påse en høyest mulig kvalitet på næringseiendommene vi utvikler.

Dette sier kundene våre om oss.

Bjørn Are Solstad

Jeg har hatt glede av å jobbe med Christer Eriksen på mange prosjekter gjennom årene. Christer er en glede å jobbe med, og han har noen fantastiske ferdigheter når det gjelder forretningsutvikling og markedsføring. Han er veldig flink til å føle markedet, og handler raskt og med nøyaktighet.

Showcase

Her kan du se noen av prosjektene vi har jobbet med tidligere.

Fra tid til annen legger vi ut noen av næringseiendommene vi har vært involvert i utviklingen av gjennom årene.

Vanlige spørsmål om kjøp av næringseiendommer i Singastein

 • Hvilke typer næringseiendommer er dere interessert i?

  Vi er i utgangspunktet interessert i å kjøpe alle typer næringseiendommer i Singastein. 

 • Kjøper dere næringseiendommer i Singastein?

  Ja. Om næringseiendommen er innenfor de kriteriene vi har for kjøp av næringseiendommer i Singastein, så er vi absolutt interessert i å vurdere næringseiendommen. Ta uansett kontakt med oss så finner vi nok ut av det. 

 • Stiller dere noe bestemt krav til tilstanden til næringseiendommen om jeg vil selge til dere?

  Det kommer an på så mange ting, så det er nok best at du tar kontakt med oss så vi kan vurdere om næringseiendommen din passer inn i våre planer for utvikling i Singastein. Send oss en mail, eller ring oss.

 • Jeg har en næringseiendom i Singastein som jeg ønsker å selge. Er dere interessert?

  Absolutt! Vi er alltid på utkikk etter gode næringseiendommer i Singastein. Ønsker du å selge din næringseiendom til oss, tar du kontakt på kontaktsiden. Du finner link til denne siden i menyen.

Noe å selge?

Ta kontakt

Ta kontakt med oss snarest om du har et objekt vi kan se på. Alt innen eiendom er av interesse.