Vi kjøper din tomt i Åssiden Terrasse. Vil du selge til oss?

Vi kjøper og utvikler tomter i Åssiden Terrasse.

Vårt firma er til enher tid interessert i objekter innen tomt i Åssiden Terrasse som er til salgs. Er det de riktige tomtene, ønsker vi at du snakker med oss for å gjennomgå hva som kan være mulig å gjøre med dette for begge parter. Vi er interessert i å kjøpe både små og store tomter.

Derfor bør du tenke på oss

Vi har lang erfaring med utvikling av tomter i Åssiden Terrasse. Vi brenner for å ta vare på verdiene hos Carlot Eiendom AS.

Kreative

Vi er gode på å finne frem til kreative løsninger som passer alle parter.

Profesjonelle

Carlot Eiendom AS har lang erfaring innen utvikling av tomter i Norge. Ønsker du å selge tomten din i Åssiden Terrasse, vil vi gjerne se på tomten.

Vi tar vare på tomten.

Når du selger din tomt til oss, gjør du det til en aktør som tar utvikling av tomten din på alvor. Vi forholder oss til at dette kan være emosjonelt vanskelig for en selger. Dette er spesielt sant når det handler om salg av arv eller familiehjemmet.

Høy kvalitet i alle ledd

Alt i fra valg av håndverkere til samarbeidspartnere – vi er like nøye i alle ledd av prosessen for å påse en høyest mulig kvalitet på tomtene vi utvikler.

Dette sier kundene våre om oss.

Bjørn Are Solstad
Bjørn Are Solstad
2020-02-01
Bjørn Are Solstad

Jeg har hatt glede av å jobbe med Christer Eriksen på mange prosjekter gjennom årene. Christer er en glede å jobbe med, og han har noen fantastiske ferdigheter når det gjelder forretningsutvikling og markedsføring. Han er veldig flink til å føle markedet, og handler raskt og med nøyaktighet.

Showcase

Her kan du se noen av prosjektene vi har jobbet med tidligere.

Når det passer sånn legger vi ut noen av tomtene vi har vært involvert i utviklingen av gjennom årene.

Vanlige spørsmål om kjøp av tomter i Åssiden Terrasse

 • Hvilke typer tomter er dere interessert i?

  Vi er i utgangspunktet interessert i å kjøpe alle typer tomter i Åssiden Terrasse. 

 • Kjøper dere tomter i Åssiden Terrasse?

  Ja. Om tomten er innenfor de kriteriene vi har for kjøp av tomter i Åssiden Terrasse, så er vi absolutt interessert i å vurdere tomten. Ta uansett kontakt med oss så finner vi nok ut av det. 

 • Stiller dere noe bestemt krav til tilstanden til tomten om jeg vil selge til dere?

  Det kommer an på så mange ting, så det er nok best at du tar kontakt med oss så vi kan vurdere om tomten din passer inn i våre planer for utvikling i Åssiden Terrasse. Send oss en mail, eller ring oss.

 • Jeg har en tomt i Åssiden Terrasse som jeg ønsker å selge. Er dere interessert?

  Absolutt! Vi er alltid på utkikk etter gode tomter i Åssiden Terrasse. Ønsker du å selge din tomt til oss, tar du kontakt på kontaktsiden. Du finner link til denne siden i menyen.

Noe å selge?

Ta kontakt

Ta kontakt med oss snarest om du har et objekt vi kan se på. Alt innen eiendom er av interesse.