Søk
Close this search box.

Har du en tomt på Bergerøya til salgs? Vi kjøper!

Vi kjøper og utvikler tomter på Bergerøya.

Vårt firma er hele tiden interessert i objekter innen tomt på Bergerøya som er til salgs. Er det de riktige objektene, vil vi gjerne at du snakker med oss for å gå igjennom hvilke muligheter som ligger i dette for oss begge. Vi ønsker å kjøpe både små og store tomter.

Derfor bør du vurdere oss

Vi har lang erfaring med utvikling av tomter på Bergerøya. Vi er opptatt av å utvikle potensialet som finnes i tomter hos Carlot Eiendom AS.

Kreative

Vi er gode på å finne frem til kreative løsninger som passer alle parter.

Profesjonelle

Carlot Eiendom AS har lang erfaring innen utvikling av tomter i Norge. Ønsker du å selge tomten din på Bergerøya, er vi interessert.

Vi tar vare på din tomt.

Når du selger din tomt til oss, gjør du det til et selskap som tar utvikling av tomten din på alvor. Vi forholder oss til at dette kan være emosjonelt vanskelig for en selger. Dette er spesielt sant når det handler om salg av arv eller familiehjemmet.

Høy kvalitet i alle ledd

Valg av håndtverkere og samarbeidspartnere – alt må nøye planlegges for å sikre høyest mulig kvalitet på tomtene vi utvikler.

Dette sier kundene våre om oss.

Kunde 1

Jeg har hatt glede av å jobbe med Christer Eriksen på mange prosjekter gjennom årene. Christer er en glede å jobbe med, og han har noen fantastiske ferdigheter når det gjelder forretningsutvikling og markedsføring. Han er veldig flink til å føle markedet, og handler raskt og med nøyaktighet.

Showcase

Her kan du se noen av prosjektene vi har jobbet med tidligere.

Når vi føler oss inspirert legger vi ut noen av tomtene vi har stått for utviklingen av gjennom årene.

Vanlige spørsmål om kjøp av tomter på Bergerøya

 • Hvilke typer tomter er dere interessert i?

  Vi er i utgangspunktet interessert i å kjøpe alle typer tomter på Bergerøya. 

 • Kjøper dere tomter på Bergerøya?

  Ja. Om tomten er innenfor de kriteriene vi har for kjøp av tomter på Bergerøya, så er vi absolutt interessert i å vurdere tomten. Ta uansett kontakt med oss så finner vi nok ut av det. 

 • Stiller dere noe bestemt krav til tilstanden til tomten om jeg vil selge til dere?

  Det kommer an på så mange ting, så det er nok best at du tar kontakt med oss så vi kan vurdere om tomten din passer inn i våre planer for utvikling på Bergerøya. Send oss en mail, eller ring oss.

 • Jeg har en tomt på Bergerøya som jeg ønsker å selge. Er dere interessert?

  Absolutt! Vi er alltid på utkikk etter gode tomter på Bergerøya. Ønsker du å selge din tomt til oss, tar du kontakt på kontaktsiden. Du finner link til denne siden i menyen.

Noe å selge?

Ta kontakt

Ta kontakt med oss snarest om du har et objekt vi kan se på. Alt innen eiendom er av interesse.