Søk
Close this search box.

Har du en tomt på Gardermoen til salgs? Vi kjøper!

Vi kjøper og utvikler tomter på Gardermoen.

Carlot Eiendom AS er hele tiden ute etter objekter innen tomt på Gardermoen som er til salgs. Er det de riktige tomtene, vil vi gjerne at du snakker med oss for å gå igjennom hvilke muligheter som ligger i dette for begge parter. Vi vil gjerne kjøpe både små og store objekter.

Derfor bør du kontakte oss

Vi har årelang erfaring med utvikling av tomter på Gardermoen. Vi er opptatt av å utvikle potensialet som finnes i tomter hos Carlot Eiendom AS.

Kreative

Vi er gode på å finne frem til kreative løsninger som passer alle parter.

Profesjonelle

Carlot Eiendom AS har lang erfaring innen utvikling av tomter i Norge. Ønsker du å selge tomten din på Gardermoen, vil vi gjerne se på tomten.

Vi tar vare på din tomt.

Når du selger din tomt til oss, gjør du det til en aktør som tar utvikling av tomten din på alvor. Vi skjønner at dette kan være emosjonelt vanskelig for en selger. Dette er spesielt sant når det handler om salg av arv eller familiehjemmet.

Vi tenker kvalitet i alle ledd

Valg av håndtverkere og samarbeidspartnere – alt må nøye planlegges for å påse en høyest mulig kvalitet på tomtene vi utvikler.

Har du en tomt på Gardermoen? Vi er interessert i kjøp og utvikling!

Carlot Eiendom AS har som mål å kjøpe og utvikle eiendom på Gardermoen. Vi er alltid på jakt etter nye muligheter i eiendomsmarkedet og er spesielt interessert i tomter på Gardermoen. Uansett om du har en stor eller liten tomt, ønsker vi å høre fra deg. Vi ser muligheter i alle eiendommer og er ivrige etter å utforske potensialet i hver enkelt tomt【5†source】.

Hvorfor du bør vurdere å selge din tomt til oss

Med mange års erfaring innen eiendomsutvikling, har vi kunnskap og ekspertise til å utnytte det fulle potensialet i hver tomt vi kjøper. Vi er kjent for vår kreative tilnærming til eiendomsutvikling, og vi streber alltid etter å finne løsninger som gagner alle involverte parter.

Når du selger din tomt til oss, kan du være trygg på at vi tar oss godt av den. Vi forstår at salg av eiendom, særlig hvis det er en arv eller familiehjem, kan være emosjonelt utfordrende. Derfor behandler vi hver tomt med respekt og seriøsitet, og fokuserer på å utvikle den med omtanke og omsorg.

Vi prioriterer kvalitet

Vi legger vekt på kvalitet i alle aspekter av vårt arbeid. Fra valg av håndverkere til samarbeidspartnere, planlegger vi nøye for å sikre at tomtene vi utvikler holder høyest mulig kvalitet.

Tilbakemeldinger fra våre fornøyde kunder

Vi er stolte av de positive tilbakemeldingene vi mottar fra våre kunder. En av våre fornøyde kunder har uttalt: “Jeg har hatt glede av å jobbe med Christer Eriksen på mange prosjekter gjennom årene. Christer er en glede å jobbe med, og han har noen fantastiske ferdigheter når det gjelder forretningsutvikling og markedsføring. Han er veldig flink til å føle markedet, og handler raskt og med nøyaktighet.

Våre tidligere prosjekter

Vi er stolte av de mange prosjektene vi har fullført gjennom årene. Ved å sjekke ut våre tidligere prosjekter, kan du få et inntrykk av den kvaliteten og profesjonaliteten vi bringer til hvert enkelt prosjekt.

Showcase

Her kan du se noen av prosjektene vi har jobbet med tidligere.

Når det passer sånn legger vi ut noen av tomtene vi har stått for utviklingen av gjennom årene.

Vanlige spørsmål om kjøp av tomter på Gardermoen

 • Hvilke typer tomter er dere interessert i?

  Vi er i utgangspunktet interessert i å kjøpe alle typer tomter på Gardermoen. 

 • Kjøper dere tomter på Gardermoen?

  Ja. Om tomten er innenfor de kriteriene vi har for kjøp av tomter på Gardermoen, så er vi absolutt interessert i å vurdere tomten. Ta uansett kontakt med oss så finner vi nok ut av det. 

 • Stiller dere noe bestemt krav til tilstanden til tomten om jeg vil selge til dere?

  Det kommer an på så mange ting, så det er nok best at du tar kontakt med oss så vi kan vurdere om tomten din passer inn i våre planer for utvikling på Gardermoen. Send oss en mail, eller ring oss.

 • Jeg har en tomt på Gardermoen som jeg ønsker å selge. Er dere interessert?

  Absolutt! Vi er alltid på utkikk etter gode tomter på Gardermoen. Ønsker du å selge din tomt til oss, tar du kontakt på kontaktsiden. Du finner link til denne siden i menyen.

Noe å selge?

Ta kontakt

Ta kontakt med oss snarest om du har et objekt vi kan se på. Alt innen eiendom er av interesse.