Søk
Close this search box.

Vi kjøper din tomt på Kalvetreøya. Vil du selge til oss?

Vi kjøper og utvikler tomter på Kalvetreøya.

Vi er alltid ute etter objekter innen tomt på Kalvetreøya som er til salgs. Er det de riktige objektene, ønsker vi at du tar kontakt med oss for å gå igjennom hva som kan være mulig å gjøre med dette for begge parter. Vi ønsker å kjøpe både små og store objekter.

Derfor bør du tenke på oss

Vi har i mange år jobbet med utvikling av tomter på Kalvetreøya. Vi ønsker å utvikle potensialet som finnes i tomter hos Carlot Eiendom AS.

Kreative

Vi er gode på å finne frem til kreative løsninger som passer alle parter.

Profesjonelle

Carlot Eiendom AS har lang erfaring innen utvikling av tomter i Norge. Ønsker du å selge tomten din på Kalvetreøya, er vi interessert.

Vi tar vare på din tomt.

Når du selger din tomt til oss, gjør du det til et selskap som tar utvikling av tomten din på alvor. Vi skjønner at dette kan være emosjonelt vanskelig for deg. Dette er spesielt sant når det handler om salg av arv eller familiehjemmet.

Høy kvalitet i alle ledd

Valg av håndtverkere og samarbeidspartnere – alt må nøye planlegges for å påse en høyest mulig kvalitet på tomtene vi utvikler.

Dette sier kundene våre om oss.

Kunde 1

Jeg har hatt glede av å jobbe med Christer Eriksen på mange prosjekter gjennom årene. Christer er en glede å jobbe med, og han har noen fantastiske ferdigheter når det gjelder forretningsutvikling og markedsføring. Han er veldig flink til å føle markedet, og handler raskt og med nøyaktighet.

Showcase

Her kan du se noen av prosjektene vi har jobbet med tidligere.

Med ujevne mellomrom legger vi ut noen av tomtene vi har stått for utviklingen av gjennom årene.

Vanlige spørsmål om kjøp av tomter på Kalvetreøya

 • Hvilke typer tomter er dere interessert i?

  Vi er i utgangspunktet interessert i å kjøpe alle typer tomter på Kalvetreøya. 

 • Kjøper dere tomter på Kalvetreøya?

  Ja. Om tomten er innenfor de kriteriene vi har for kjøp av tomter på Kalvetreøya, så er vi absolutt interessert i å vurdere tomten. Ta uansett kontakt med oss så finner vi nok ut av det. 

 • Stiller dere noe bestemt krav til tilstanden til tomten om jeg vil selge til dere?

  Det kommer an på så mange ting, så det er nok best at du tar kontakt med oss så vi kan vurdere om tomten din passer inn i våre planer for utvikling på Kalvetreøya. Send oss en mail, eller ring oss.

 • Jeg har en tomt på Kalvetreøya som jeg ønsker å selge. Er dere interessert?

  Absolutt! Vi er alltid på utkikk etter gode tomter på Kalvetreøya. Ønsker du å selge din tomt til oss, tar du kontakt på kontaktsiden. Du finner link til denne siden i menyen.

Noe å selge?

Ta kontakt

Ta kontakt med oss snarest om du har et objekt vi kan se på. Alt innen eiendom er av interesse.