Søk
Close this search box.

Vi kjøper din tomt i Oslo. Vil du selge til oss?

Vi kjøper og utvikler tomter i Oslo.

Vi er til enher tid ute etter objekter innen tomt i Oslo som er til salgs. Er det de riktige tomtene, vil vi gjerne at du kontakter oss for å gå igjennom hvilke muligheter som ligger i dette for oss begge. Vi ønsker å kjøpe både små og store tomter.

Derfor bør du kontakte oss

Vi har i mange år jobbet med utvikling av tomter i Oslo. Vi brenner for å ta vare på verdiene hos Carlot Eiendom AS.

Kreative

Vi er gode på å finne frem til kreative løsninger som passer alle parter.

Profesjonelle

Carlot Eiendom AS har lang erfaring innen utvikling av tomter i Norge. Ønsker du å selge tomten din i Oslo, er vi interessert.

Vi tar vare på tomten.

Når du selger din tomt til oss, gjør du det til et firma som tar utvikling av tomten din på alvor. Vi forholder oss til at dette kan være emosjonelt vanskelig for deg. Dette er spesielt sant når det handler om salg av arv eller familiehjemmet.

Vi tenker kvalitet i alle ledd

Valg av håndtverkere og samarbeidspartnere – alt må nøye planlegges for å sikre høyest mulig kvalitet på tomtene vi utvikler.

Tomt i Oslo - En gylden mulighet venter

Er du en av de heldige som eier en tomt i Oslo? Da har du en unik mulighet. Carlot Eiendom AS er nemlig alltid på jakt etter tomter til salgs i Oslo, både små og store.

Hvem er Carlot Eiendom AS?

Carlot Eiendom AS er et selskap som har spesialisert seg på kjøp og utvikling av tomter i Oslo. Med mange års erfaring i bransjen, har Carlot Eiendom AS opparbeidet seg en solid posisjon og et godt rykte.

Hvorfor selge tomten din til Carlot Eiendom AS?

Når du selger tomten din til Carlot Eiendom AS, kan du være sikker på at du gjør det til et selskap som tar utviklingen av tomten din på alvor. De er kjent for sin profesjonalitet og kreativitet, og er dyktige på å finne frem til løsninger som passer alle parter. I tillegg har de forståelse for at salg av tomter kan være en emosjonell prosess, spesielt hvis det handler om salg av arv eller familiehjemmet.

Hvordan jobber Carlot Eiendom AS?

Carlot Eiendom AS legger stor vekt på kvalitet i alle ledd av arbeidet sitt. De har en nøye planleggingsprosess for å sikre høyest mulig kvalitet på tomtene de utvikler. Dette inkluderer alt fra valg av håndverkere og samarbeidspartnere, til prosjektering av tomt.

Kundenes meninger

Carlot Eiendom AS har fått mange positive tilbakemeldinger fra sine kunder gjennom årene. En kunde uttrykker stor tilfredshet med å ha jobbet med Christer Eriksen, en av selskapets medarbeidere, på mange prosjekter. Han fremhever spesielt Christers ferdigheter når det gjelder forretningsutvikling og markedsføring.

Har du en tomt å selge?

Dersom du har en tomt i Oslo som du vurderer å selge, er Carlot Eiendom AS svært interessert i å høre fra deg. De er i utgangspunktet interessert i å kjøpe alle typer tomter i Oslo. Hvis du har noen spørsmål, er det bare å ta kontakt. De vil mer enn gjerne vurdere tomten din og se om den passer inn i deres planer for utvikling i Oslo.

Showcase

Her kan du se noen av prosjektene vi har jobbet med tidligere.

Fra tid til annen legger vi ut noen av tomtene vi har vært involvert i utviklingen av gjennom årene.

Vanlige spørsmål om kjøp av tomter i Oslo

 • Hvilke typer tomter er dere interessert i?

  Vi er i utgangspunktet interessert i å kjøpe alle typer tomter i Oslo. 

 • Kjøper dere tomter i Oslo?

  Ja. Om tomten er innenfor de kriteriene vi har for kjøp av tomter i Oslo, så er vi absolutt interessert i å vurdere tomten. Ta uansett kontakt med oss så finner vi nok ut av det. 

 • Stiller dere noe bestemt krav til tilstanden til tomten om jeg vil selge til dere?

  Det kommer an på så mange ting, så det er nok best at du tar kontakt med oss så vi kan vurdere om tomten din passer inn i våre planer for utvikling i Oslo. Send oss en mail, eller ring oss.

 • Jeg har en tomt i Oslo som jeg ønsker å selge. Er dere interessert?

  Absolutt! Vi er alltid på utkikk etter gode tomter i Oslo. Ønsker du å selge din tomt til oss, tar du kontakt på kontaktsiden. Du finner link til denne siden i menyen.

 • Hva gjør vi med tomten etter at vi har kjøpt den?

  Etter kjøp av en tomt, tar vi prosessen med utvikling av tomten på alvor. Dette inkluderer alt fra prosjektering til utvelgelse av håndverkere og samarbeidspartnere. Målet er å sikre høyest mulig kvalitet på tomtene vi utvikler.

 • Hvordan behandler Carlot Eiendom salgsprosessen?

  Vi forstår at salg av tomten din kan være emosjonelt utfordrende, spesielt hvis det handler om salg av arv eller familiehjemmet. Vi tar hensyn til dette i hele prosessen, og prøver å finne løsninger som passer for alle parter.

 • Hvordan finner vi løsninger for utvikling av tomter?

  Vi er kreative og dyktige til å finne løsninger som passer alle parter. Vi bruker vår langvarige erfaring innen utvikling av tomter i Norge for å sikre at vi finner den beste måten å utvikle hver tomt på.

 • Har vi noen eksempler på tidligere prosjekter?

  Ja, vi har flere eksempler på prosjekter vi har jobbet med tidligere. Disse prosjektene illustrerer vår evne til å utvikle høykvalitets eiendommer og vår kreative tilnærming til tomtutvikling.

Noe å selge?

Ta kontakt

Ta kontakt med oss snarest om du har et objekt vi kan se på. Alt innen eiendom er av interesse.